Kategorier
Spaning Sport

Hjärngympa

Ibland går det prestige i sökandet efter de små värdelösa detaljerna som finns sparade i minnet. Andra gånger har man inte tid med prestige och kollar Wikipedia, men nu har jag under hela fotbolls-EM försökt återfinna namnet på en spelare som jag vet finns i minnet och trots att det gått två veckor är jag full av tillförsikt, jag kommer att lyckas, det kan ske närsomhelst, jag har det på tungan nu också.

Vem är det då? Det är den portugisiske mittfältaren som är kort i rocken, faller lätt och dramatiskt, spelar smånätt kortpassningsspel helst och tofflade in en hel del mål.

Hahaha.. nu kom jag på vad han heter, mitt i inlägget! Magiskt, det behövdes bara en systematisk ansträngning av minnet.

Nå, jag fortsätter beskrivningen så kanske någon kan gissa: Spelaren var väl i själva verket brasse men valde att bli portugis, förmodligen klokt gjort för att få vara med i några stora mästerskap, i Brasilien hade han inte platsat. Och lite som Maradona ser han ständigt lite oskyldigt drabbad ut, som att hela resten av världen är emot honom, förstår honom inte och bara plågar honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *