Kategorier
Personligt

Minns du vårpromenaden?

En gång i maj började jag traska hem från jobbet i friskvårdssyfte. Det var inte dumt, men rätt så tidskrävande och arbetsmiljön eländig (längs den motorväg på vilken bussen vanligen tog mig hem).

Nu är ett nytt projekt igång, ett projekt som i större utsträckning liknar den träning som jag gillar. Den plan för att komma igång med löpning som följs är denna: http://www.marathon.se/news/article.cfm?ThemeId=294

Det är trevligt! Än så länge. (Vecka 2)

Kategorier
Data/IT Spaning

Internet överallt hela tiden

Ibland skiter det sig: Man sitter någonstans dit inget bredbandskablage ännu nått och där operatören 3:s norrlandsovänliga mobila bredband inte biter. (Och man undrar ärligt talat huruvida den gamla täckningsexperten Telia ens skulle fixa det.) Att jag inte köpte en ny telefon att ha som modem, tänker jag. Men varför kan inte denna gamla telefon, SonyEricsson W890i (vars fotografiska förmåga jag kritiserat på denna plats tidigare), vara modem? Den är ju inte världens bästa surftelefon, men jag lyckas iallafall googla kring den sista frågan och läser att det visst går att använda den som modem om man har SonyEricsson PC Suite. Tänka sig!

Det blir ju inte världens snabbaste uppkoppling, men den slår nog ett gammalt 56.6 kbps-modem.