Kategorier
Personligt

Felsäkert läge

Det känns som att jag bootat upp i felsäkert läge och håller igång de allra nödvändigaste funktionerna, utan att kunna använda applikationer för kreativt skapande.

Kategorier
Sport

Dick mellan bollar och stolpar

Dick Last, den gamle räven, gör comeback i division 1 vid en ålder av 42. Comeback och comeback, Last är ju mest känd för att vara IFK Göteborgs andremålvakt under många år.

Nu väntar vi på comeback från:

Pål Lundin, 46 år
Sven Andersson, 47 år
Lasse Eriksson, 45 år
Bengt Andersson, 44 år
Jonnie Fedel, 44 år
Håkan Svensson, 41 år

Vilka gubbar!

Kategorier
Personligt

Tårta

Pga av framgångar för vår organisation så bjuder jobbet på tårta inför eftermiddagens konferenstid. Gott!

Just nu avnjutes för övrigt den första koppen kaffe sedan i tisdags! Helt okej.

Kategorier
Sport

Mäkeläinen

New Jersey Devils gjorde ännu en stark match men förlorade ändå borta mot Ottawa, mycket tack vare deras nya finske målvakt Mäkeläinen? Eller? Vid närmare efterforskning heter målvakten McElhinney.

Tung poängförlust och det är väl inte helt otänkbart att Devils upphämtning från superjumbo kommer att sluta med missat slutspel, med minsta möjliga marginal. Nu är man dock ett framgångsrikt lag igen, vilket är bra för nästa säsong. Hade man blivit superjumbo hade man emellertid fått välja först i den sk draften, vilket också kan vara bra för nästa säsong. Fast framgång är bättre.

Kategorier
Spaning

Vit rök från reaktor i Fukushima

Japanerna har uppenbarligen utsett en ny påve!

http://vk.se/Article.jsp?article=428393

Kategorier
Personligt

Vila i frid, mr Iron Stomach

Jag har brukat skoja om att alla kärva kebaber i Umeå gjort mig till stålmagad, men nu är systemet utslaget för andra gången på 14 dagar. Förhoppningsvis bara en slump, men framtiden får utvisa om ryktet om mr Iron Stomachs död är överdriven.

Foto: CC / AttributionNoncommercial Some rights reserved by Vilseskogen

Kategorier
Sport

Over and out

Idag tog Lövens säsong slut efter andra raka och totalt femte förlusten mot Asplöven från smashing Haparanda. Låtsaslöven har varit klart bättre än orginalet och nu verkar Umeås forna stolthet ha gått halkat ner i ett bottenlöst hål på myr’n, drunknat i division 1 – tänk om man hade vetat om det här när man beklagade sig över en fjärdeplats i Hockeyallsvenskan för några år sedan.

Tack vare division 1:s avsaknad av TV-rättighetsavtal har webbsändningar av varierande kvalitet haglat, så man har ju fått sin beskärda del av misären. Dock är denna säsong första gången sedan säsongen 1987/88 som jag inte ser en endaste match på plats.

Faksimil: bjorkloven.com hämtad 13 maj 2010

Aldrig mer vara halvbra!

Kategorier
Kultur Spaning

Lasse Eriksson

Det här minns jag som igår, från 1997.

Tack Lasse Eriksson.

Kategorier
Spaning

Farväl Tele2

Tänk om Tele2 inte ville ha betalt 500 kronor för att behålla en kund genom en överlåtelse till annan abonnent. Tänk om Tele2 inte ville ha betalt 500 kronor för att  behålla en kund genom flyttning av befintligt abonnent. Tänk om Tele2 alltid inte förmätet frågade “jaha, varför ska du säga upp det här abonnemanget då?”. Ja, då kanske Tele2 kunde vara ett företag att vända sig till.

Om man förväntar sig någon sorts respekt i egenskap av kund gör man bäst i att välja något annat företag.

Kategorier
Personligt

Punkt och nytt stycke

Bye bye Boo och salut Sollentuna.

Nu är det bara att invänta att träningsvärken släpper. Till helgen kanske?


Visa större karta