Kategorier
Data/IT Spaning

Äntligen! Inte.

Som prenumerant av Viaplay får jag njuta av en del god fotboll och en handfull bra filmer bland de hundratals. Tjänsten är i första hand datorbaserad, så för att avnjuta underhållningen på TV krävs att man har igång datorn och kopplar in den i TV:n. Så långt allt väl.

Viaplay har även en app till Android, men oavsett nätanslutning så är det grynigt, pixlat och eländigt, och på utrikiska filmer kan man inte få textning. Merci!

Men igår kom den spännande informationen för oss som råkar sitta på en PS3 – nu ska det fungera att ladda ner en app även där och få tillgång till allt i en apparat som man redan har kopplad till TV:n. Det lyste till i ögonen i några sekunder, innan samma ögon fann tilläggstexten att det fordras att man köper en tjänst (Playstation Plus) av Sony för att kunna köra Viaplay-appen. Ytterligare närmare 150 kr för tre månader. Besvikelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *