Kategorier
Data/IT Personligt

Numero cuatro

Förr i världen, någon gång i våras, hade jag en hobby i att följa denna bloggs position i sökresultaten på Google vid sökning på “Jannes blogg”. En sen julitisdag med regnstänk och utan Midsomer var det dags igen. Nu är jag den fjärde, Janne IV av  konungariket Nördsverige. Förmodligen beror det på att jag haft ett ökat antal inlägg de senaste veckorna, medan de andra reser jorden runt eller på annat sätt sysselsätter sig med det så kallade livet. Därför är det också oklart om jag bör dra till med ett in your face, eller om det snarare är jag som borde få den. Men det viktigaste är trots allt att Eriks blogg, som märkligt nog tidigare låg före mig och hundra andra jannar, nu har rasat till tredje sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *