Kategorier
Personligt

Kärlek och ångest på Roberto

Umeås bästa pizzor bakas i ett kyffe vid Tegs brocenter vid E4. Där finns pizzabutiken Roberto. Det är kärlek varje gång när pizzan åker i munnen. Degen är fantastiskt matig och smakrik. Fyllningen är rejäl och inte samma standardskinka och ost som de flesta pizzerior har.

Men det är en del ångest också:

Man försöker ju leva lite nyttigt, men Robertos pizzor är inte bara det godaste, utan förmodligen de onyttigaste också. Det är bara att känna tyngden i pizzan, den motsvarar två, kanske t o m tre vanliga pizzor. Nu skulle man ju kunna äta halvor och dela upp glädjen, men när man är mitt i njutningen är det svårt att sluta.

Nu har jag en favoritpizza hos Roberto, men ibland vill man prova något nytt. Problemet är att de har världens längsta meny, med massor av spännande alternativ! Kolla in den om du vågar: http://www.pizzeriaroberto.se/PDF/meny.pdf

En annan ångestsituation är när man ibland står vid dörren och det vattnas i munnen, och man kommer ihåg att man på Roberto bara kan betala kontant.

Idag blev det min vanliga Målarpizza + parmesanost. Riccardo hade dessutom råkat slänga på bacon, men det var helt okej med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *