Kategorier
Personligt

Placebomani

När jag vaknar har jag svårt att bedöma hur trött jag är. Det ÄR svårt att avgöra, mycket kan påverka hur trött eller pigg man känner sig för ögonblicket. Den enda riktiga måttstocken är att ta reda på antalet timmar mellan insomning och uppvaknande. Är det mindre än fem timmar blir jag genast lätt bitter och försöker somna om. Är det närmare åtta blir jag istället piggare och gladare av tidskontrollen.

Jag lägger livet i händerna på vardagens regelbundenheter.

Likaså kan man hylla paracetamol och acetylsalicylsyra för deras förmåga att lindra huvudvärk.  Men jag har flera gånger haft lätt huvudvärk, lagt brustablett i vattnet, glömt bort glaset och blivit kvitt smärtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *