Kategorier
Personligt Spaning

Minnesdoping

I Facebook-flödet har det florerat en utmaningskarusell som utmanat folk att lägga ut en bild från ungdomen. Alla dessa meningslösa utmaningar som passerat och plötsligt kommer det en intressant. Och som folk har slutit upp. Det har nog med åldern att göra. Alla har en bild från ungdomen som de drömskt tittar tillbaka på, beundrar och minns, förmodligen, hur dåligt självförtroende de hade och saknade förmåga att uppskatta sin ungdomliga skönhet. Så jag har gillat allas bilder och därmed själv blivit utmanad. Var just i källarförrådet och kikade lite – vilken guldgruva! Och banne mej, det är riktigt länge sedan nu som jag senast var och grävde i materialet.

Här har jag under parollen “något jag minns” kämpat för att få ner saker, visualisera hur vi såg ut i olika skeenden – utan att direkt tänka på att det finns ett fusk – de gamla fotoalbumen. Det kommer att bli högtrafik på minnesbredbandet den närmaste tiden. Fotografiet är ren minnesdoping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *